Pianostund har guld i mun;)

”Sök Herren”, manar mitt hjärta.
Dig, o Herre, söker jag. (Psaltaren 27:8 SB00)

Idag satte jag mig ner vid pianot i min ensamhet och bara spelade lovsång, oerhört härligt! Guds närvaro kom och jag fick en sån frid på i sidan samtidigt som jag bara bubblade av lycka! Gud är så god! Jag tror det är viktigt att ta en egen stund bara du och Gud och umgås, då får han chansen att visa sig som den kärleksfulla pappan han är! :)

Pianostund har guld i mun;)

You are Holy

 

Faddergalan:)

Faddergala:))

Just nu sitter jag i Kungsängen i Stockholm på faddergala! Otroligt bra!! Kolla in på arken.org för att se den live! Ge vad du kan och vill, tillsammans gör vi skillnad!! :)

Han räddade dig

Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. (Johannesevangeliet 3:16 SB00)

Vet du, du är aldrig ensam! Ibland känns det som om man är den ensammaste i hela världen, men det är inte sant det finns någon som älskar dig helt otroligt högt! Så mycket att han dog för dig, för att han skulle kunna vara med dig. Så att han skulle kunna hjälpa och krama om dig! Vi är skapade till gemenskap, och utan honom kommer vi aldrig kunna känna oss hela. Utan honom Saknas en stor pusselbit i våra liv. Han älskar dig så galet mycket! Så mycket att han dog för att du skulle få leva, han dog trots att han visste att inte alla skulle ta emot honom och tro på honom. Han led för våra fel oh brister, han tog all vår sjukdom på sig för att en gång för alla utplåna döden. Men för honom var all smärta allt lidande värt det, för han visste att du skulle födas, kärleken till dig var starkare än döden. Och vet du, för dig skulle han göra om allt om han behövde.
Den bästa delen med denna historia är att denna man uppstod från de döda, han övervann mörkret med sitt ljus! Han längtar efter att du ska upptäcka honom, han finns där hos dig nu och vakar över dig! Han älskar dig och han har all makt i himmelen och på jorden! Inga problem är för stora för honom, han är allsmäktig! Han vill hjälpa dig med allt du behöver, han vill umgås med dig!
Du kan släppa in honom i ditt liv idag, låta han lysa upp ditt liv! I Bibeln står det att om vi med vårar hjärta tror och med våran mun bekänner ska vi bli räddade!
Så du kan bara säga Jesus jag tror på dig, jag vill att du kommer in i mitt liv och lyser. Hjälp mig förstå att du är nära, tack för att du älskar mig. Amen.

Dagens sanning:)

''Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.''
(Johannesevangeliet 1:5 SB00)

Dagens sanning! Gud är vårt eviga ljus som lyser ända in i höstmörkret! ;) Vi kan också vara ljus genom att sprida glädje och kärlek vart vi går fram. När vi ger så får vi så mycket tillbaka, samtidigt som vi lyser upp våra och andras dagar. Kom ihåg; ny dag, nya möjligheter! Om gårdagen var hopplös så finns det fortfarande en ny dag och ett nytt hopp! Och även fast det kanske inte alltid känns så, så lyser fortfarande ljuset för dig och mörkret kommer aldrig övervinna det! :)

LOVE

 

I'll stand by you

When the night has come and the land is  dark
And the moon is the only light we see
No, I won't be afraid, oh,  I won't be afraid
Just as long as you stand, stand by me..

If the sky that we look upon  should tumble and fall
Or the  mountain should crumble to the sea
I won't cry, I won't cry, no, I won't shed a tear
Just  as long as you stand, stand by me...


Jes 43:2
 "Om du än mäste gå genom vatten, är jag med dig.
eller genom strömmar, så skall de inte dränka dig.
om du än måste gå genom eld, ska du inte bli svedd,
lågen ska inte bränna dig."
 
Whenever you're in troubleI'll stand by you!

Prince of Peace

 
1 pet 5:7
" Kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er."
 

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0