Amen!

Geting!

God morgon!
 
I morse flög det in en geting i mitt rum. Jag hade persienerna nerdragna men balkongdörren öppen. Den surrade runt en lång stund och hittade inte ut. Den blev mer och mer desperat och till slut flög den ut till värmen, ljuset och den vackra världen utanför. När jag såg detta kom jag och tänka på att ofta är så med oss också, vi lever i ljus och värme men blir lockade av något annat så vi flyger in i mörkret. Ibland känns det som om vi aldrig kommer hitta ut igen. Som om vi bara surrar omkring i något mörkt och obehagligt. Men Gud slutar aldrig dra oss till ljuset! Hans ljus blir starkare ju mörkare det är omkring oss så att vi kan hitta hem igen. Hans kärlek och värme gör att vi ser världen med nya ögon. Vi ser allt det goda han har lagt här och hur mycket han älskar oss. Vi kan se hans fantastiska planer och vara med och fullfölja dem. Det är riktigt häftigt!
 

Unfailing Love

You have my heart
And I am Yours forever
You are my strength
God of grace and power

And everything You hold in Your hand
Still You make time for me
I can't understand

Praise You God of Earth and sky
How beautiful is Your unfailing love
Unfailing love
And You never change God You remain
The Holy One
My unfailing love
Unfailing love

You are my rock
The one I hold on to
You are my song
And I sing for You

And everything You hold in Your hand
Still You make time for me
I can't understand

Praise You God of Earth and sky
How beautiful is Your unfailing love
Unfailing love
And You never change God You remain
The Holy One
My Unfailing love
Unfailing love

(Unfailing Love by Chris Tomling)

Tjoohoo!

Har haft en sån underbar dag idag! Gud är god och det är sommar! Härligt härligt härligt! :)

Sov gott och var välsignad! Kom ihåg att du är älskad och högt aktad av den som sitter på tronen! :)

Into the darkness you shine!

Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. (Johannesevangeliet 1:5 SFB)

Visst är det fantastiskt! Att även om allt känns bäcksvart och mörkt ut, när allt känns hopplöst och förlorat. Då är det inte kört! För vi har någon som lyser bort mörkret i våra liv! Någon vars kärlek till oss är starkare än allt till och med döden! Ljuset gör oss hela igen, det drar oss tillbaks till hoppet. I kväll/natt när jag var ute och gick med min hund så fick jag syn på en strålkastare som lyste upp. Ljuset var så starkt och klart att man drogs till det och det skingrade verkligen mörkret. Jag tror att det är på samma sätt med Guds härliga underbara ljus. Att det finns en sån stark dragningskraft i det och att det skingrar allt mörker i våra liv. Så glöm nu aldrig bort det, det är bara att be Gud : lys ditt ljus i mitt mörker så kommer du se hur starkt han gör det! Så låt hans ljus få rädda dig ifrån mörkret!

"Our God is greater,
Our God is stronger,
God you are higher than any other!

And if our God is for us then who could ever stop us,
And if our god is with us then what could stand against"

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0