You are chosen!

But you are a chosen people, a royal priesthood, a holy nation, God’s special possession, that you may declare the praises of him who called you out of darkness into his wonderful light. (1 pet 2:9)
 
Du är utvald och speciell. Du är kunglig och Guds egen skatt! Han vill inte att du på något sätt ska må dåligt utan han vill ta dig ut från mörkret som håller oss nere och ta dig till sitt underbara ljus!
 

I need you everyday and every moment

God is able!

Be God, be God over me

The symbol of love..

 
"The symbol of love is not the heart, but the cross because the heart stops beating but the man on the cross never stops loving,"

Our God

Be my everything!

 

He Loves you so much!

Du förvandlar vår klagan till dans..

Jes 42:16
"Jag skall göra mörkret framför dem till ljus
och det som är ojämnt till jämn mark.
Detta är vad jag skall gör
och jag skall inte överge dem.
 
Jag tror många av er just nu känner att livet är rätt tugnt och jobbigt. Att livet kanske inte är så roligt och härligt som det borde vara. Några av er kanske har svårt att sova på nätterna på grund av ångest och oro. En del känner sig ensamma och övergivna. Någon av er kanske till och med har börjat tänka att livet inte är värt att leva längre. Men till er vill jag bara säga att det är en lögn att livet inte skulle vara värt att leva. Vi alla mår dåligt nån gång för så är livet men vet ni, det finns en som är mäktig nog att ändra din situation, som älskar dig med en stor fet megakärlek som han bara längtar efter att ösa på just dig! Vi har en pappa som väntar på att vi ska lyfta vår blick och säga: hjälp! Gud vill ge dig ett liv fullt av glädje, han längtar refter att få trösta dig. Han vill att du ska krypa upp i hans famn och bara vara. Han vill visa hur mäktig han är och vad han är kapabel till att göra. Han säger just det att det som har varit mörkt kommer försvinna i hans ljus! Att vägen som du gått på där du snubblat fram ska förvandlas till jämn mark för att han bär dig. Han vill ge dig vad ditt hjärta önskar och vad du innerst inne längtar efter! Han älskar dig och tycker du är dunderfantastisk! Han står alltid vid din sida vad livet än kastar emot dig, han kommer aldrig lämna eller överge dig. Han är ju din och du är ju hans älskade barn! Så det jag vill få ut ikväll är: Våga lita på Gud! För jag lovar, det är det enda som funkar! Jesus säger i 1 petrusbrevet 5:7 att vi ska kasta alla våra bekymmer på honom för han har omsorg om oss, han bryr sig om oss! Och när vi gör det, när vi säger till jesus att nu får du ta min ångest, mitt problem, min dåliga självbild, min rädsla eller vad det nu kan vara, för nu orkar inte jag bära det längre. Då tar han det och han har koll så då kan du bara slappna av och njuta av att du är så älskad och fantastisk! För det är bara Gud som kan fövandla vår klagan till dans och ge oss sann glädje! (Ps 30:12). Han lämnar dig inte tom, utan när vi ger honom våra problem ger han oss av sin lycka, sin kärlek, sin frid och sin fullkomlighet! Han är allsmäktig så ingenting är för stort för honom, men ingenting är heller för litet för att han skulle bry sig om det. Han vill vara med i alla livet situationer inte bara när allt känns toppen. Så var ärlig med Gud för han vill inget annat än att du ska våga komma till honom som du är! Och genom livets alla studer är han där och han är trofast! Så våga lita på honom!
 
 Med det så säger jag Godnatt och Amen! All ära till Gud! :)
 
 
 
 
 
 

En ny tid är kommen:)

Through all times, you are near.

My love is over, it's underneath. It's inside, it's inbetween.
 

:)

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0