Steady my heart

Var bara tvungen att lägga ut denna UNDERBARA sång igen. Den har hjälpt mig så många gånger. Så lyssna, ta till dig och njut! :)             

Jepp, it's true :)

I love you with everything lord

This is not the end

Hans för evigt

Gud är så god! Är så tacksam för allt han ger och har gett oss! I han finns alla skatter gömda. Han är verkligen glädjen i mitt liv! Utan honom vet jag inte vad jag skulle gjort! Han förmår att göra allt! Han är bara så grymt bra!! Så STORT TACK Jesus för allt du är! Tack för din kärlek, för din frid, ditt läkande av brustna hjärtan och kroppar och tack för glädje. Tack du är verkligen den som gör meningen med livet! Jag är din för evigt! Tack!

This day..

Jesus in your name we can change the world!

Godmorgon! :)

 

Spring i benen

Phu.. Har precis kommit in efter en springtur i skogen med hunden. Det är så skönt när allt känns skit att bara stoppa lovsång i lurarna och springa ut alla bekymmer samtidigt som man återigen blir övertygad av att Gud verkligen har allt i sin hand. Inga problem är förstora för honom även fast de känns tokstora för en själv. Så tack käre Jesus att du har en lösning på allt! Tack att vi bara kan slappna av och vila i din stora varma famn! :)

Glad alla hjärtans dag!

Hej på er! Ville passa på och säga glad alla hjärtans dag!! Hoppas ni alla får en riktigt fin dag med era nära och kära! Ta hand om er!:)

Sjukt bra låt!!

God is love!

:)

Christ alone conerstone

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0