Han är min glädje, han är min sång! :)

Jag bara älskar den här sången! Den är så fin och den säger så mycket som är bra och sant!
 

Bilden talar för sig själv;)

 

Vacker och bra sång!

 

Stanna upp och se vad vi fått

Ibland tar vi saker för givet, vi tar oss inte tid att stanna upp och vara tacksamma för det vi har, tacksamma för livet. men om man tänker efter så har vi fått så otroligt mycket! jag menar tänk att vi lever, vi har familjer och vänner, skola eller arbete, ett hem och en säng att sova i, mat på bordet varje dag, kläder och saker av alla slag.
   Det är egentligen helt otroligt vackert och stort att någon älskade oss så mycket att innan vi ens visste att han fanns så gav han sitt liv för att vi skulle få livet, han tog alla sjukdommar på sig så att vi skulle kunna vara friska, han tog alla negativa känslor som hat, bitterhet, skam, mm. bara för att vi skulle få kärlek, glädje och frid. Han gick genom det mörkaste mörkret som finns för att vi skulle få ljus.
   Det är så rörande när man väl stannar upp och tänker på allt vi har fått, vi är det välsingade folket liksom! Och Guden vi tror på han är en generös gud, han älskar att ge så han bara fortsätter att välsinga oss, så stanna upp och se hur bra vi har det, se hur mycket kärlek det ligger bakom det vi har idag och tacka för jag tror att när vi väl börjat tacka för det vi har, inser vi hur mycket vi har och det leder till ännu mer tack och tillslut är man helt salig och lycklig över hur välsingad man är!
 
Så Tack Jesus för allt jag har fått, jag är verkligen så tacksam! Älskar dig!
 
Joh 3:16
Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.
 
Jes 53:4-5
Men det var våra sjukdomar han bar,
våra smärtor tog han på sig,
    medan vi höll honom för att vara hemsökt,
slagen av Gud och pinad.
 Han var genomborrad för våra överträdelsers skull,
slagen för våra missgärningars skull.
    Straffet var lagt på honom för att vi skulle få frid,
och genom hans sår är vi helade.
 
 

You have me, you have my heart completely! <3

 

We are the free!

 

Be still and know that I am God

The sun comes up, it's a new day dawning
It's time to sing Your song again
Whatever may pass, and whatever lies before me
Let me be singing when the evening comes
 
Åh denna text är så fin jag gillar speciellt "whatever may pass, and whatever lies before me, let me be singing when the evning comes." Ibland blir inte livet som vi tänkt oss, men jag tror de två raderna är viktiga att komma ihåg. För om vi en gång kan säga de orden uppriktigt och rakt från hjärtat så tror jag att på nått sätt kan vi gå rakt genom svårigheterna till bättre tider än att gå i cirklar som vi gör ibland. Jag tror det bästa vi kan göra i tuffa tider är att lita på Gud och veta att han har allt under kontroll och att han alltid är med oss. :)
 

Vackra höst!

 
 
Åh jag älskar verkligen den här låten alltså!! Den är så sjukt bra!
För övrigt ser jag framemot en underbar dag då jag och en väldigt fin vän ska på fest/middagskväll i Arken (en församling i Kungsängen, Stockholm), det kommer bli hur bra som helst!
Solen skiner och jag är Lycklig! Tack Jesus för denna ortoligt vackra höstdag!

:)

"Strength of the mountain,
depth of the sea
hope of the rescued, reigning in me
author of justice
defending the weak
be God, be God over me"

True :)

Så fin sång! direkt från hjärtat :)

 

Vår inre skatt

Luk 11:40-41
"har inte han som gjorde utsidan också gjort insidan? Ge därför ert inre som en gåva, så blir allting rent för er."
 
Ord 4:23
"Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet."
 
Ps 103:1
"Lova herren, min själ, ja, hela mitt inre skall prisa hans heliga namn!"
 
2 kor 4:16
"Därför tappar vi inte modet. Även om vår yttre människa bryts ner, förnyas vår inre människa dag för dag."
 
Gud har ju skapat oss, både utsidan och insidan och han tycker vi är vackra. Han har lagt ner en speciell skatt i var och en av oss! Det är något som vi bör vara rädda om och bevara väl. De olika sakerna som han har lagt ner i oss använder vi på bästa sätt om vi anväder dem för honom. Ibland kan det vara svårt att veta hur, men Gud har ju en plan för ditt liv och det är ingen slump att just du är som du är. Därför behöver vi egentligen inte oroa oss för hur vi ska kunna ära Gud genom det som är jag. Gud har redan listat ut det. När vi använder vår skatt till Gud så skapas det en sorts välsingelse, både för oss och för de omkring oss. Gud är den största givaren så det bästa är att vi får 1000 gånger så mycket tillbaka än de vi ger! Är inte det nice?!
 

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0