Godmorgon!

Godmorgon alla morgonpigga! Om du är vaken och ser detta så in på arken.org och kolla live sändningen, Mikael Alvfen predikar och detta blir grymt! :)

He Will give you what your heart desire

Änglavakt!

Gläd er alltid i Herren. Än en gång vill jag säga: gläd er. (Filipperbrevet 4:4 SFB)

I lördags var jag på sjukhuset för att hälsa på en vän. Och oboy den killen är verkligen en inspirationskälla! Han dök på grunt vatten och fick en fraktur på 7:e ryggkotan, nån centimeter till och han skulle varit antingen förlamad eller död. Ingen operation behövdes utan han fick en krage som håller upp nacken, den ska han nu ha i tio veckor så hans sommarplaner har blivit inställda. Men det som är så fantastisk med denna historia är att min vän är så otroligt glad och tacksam över Guds beskydd! Han låter verkligen Gud få stråla genom honom och berättar för sina vänner om detta mirakel som även doktorn kallade det! Det är så häftigt att även en olycka kan vändas till att ge Gud ära! Jag älskar psalmen som går såhär: "jag vill göra mitt liv till en lovsång till dig, där var ton ska en hyllning till dig bära, och i dagar av glädje i dagar av sorg, vill jag leva var dag till din ära"
Det här är min bön, att jag ska göra mitt liv till en lovsång till honom och i livets alla stunder, även de svåra, få lyfta upp och ära honom. För Gud är så god! Han har sån omsorg om oss och han älskar oss! Han vill aldrig att något hemsk ska hända oss utan han vill ta oss igenom de tuffa tiderna i livet. Ps 91 beskriver Guds beskydd över oss, vi behöver inte vara rädda utan vi kan lita på att han tar hand om oss! Han kommer inte låta vår fot stöta emot en sten utan att han har sin mäktiga beskyddande han över oss!

Vackra skapelsen!

Himlarna vittnarom Guds härlighet, himlavalvet förkunnarhans händers verk. (Psaltaren 19:2 SFB)

Är det inte fantastiskt hur vacker jorden är?! Gud har verkligen skapat allt skönt och gott! Blir så förundrad över hur fin och fridfull men samtidigt livlig naturen är! Var och badade i älven idag och asså wow säger jag bara! Gud är en riktigt duktig konstnär! Man kan verkligen fångas av skönheten i hans skapelser! Så tack Jesus för allt vackert du skapat!

vrldensljus.blogg.se

joh 8:12 "Jesus talade åter till dem och sade: jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus." 1 joh 4:8 "... Ty gud är Kärlek." Jag tror på en gud som är ljus och kärlek, en gud som alltid kommer älska oss och som håller oss i handen. Som har en tröstande famn när vi behöver och som aldrig, aldrig någonsin lämnar oss. Den här bloggen är tänkt att skapa hopp och glädje i både trötta och fina dagar. För att sammanfatta så handlar den här bloggen om Jesus och hans kärlek.

RSS 2.0